maanantai 10. huhtikuuta 2017

Laserhoito

Laserhoito

-Laserhoidolla voidaan hidastaa hiusten lähtöä, hoitaa hiuspohjan ongelmia ja vaurioituneita hiuksia. Hiusten lähtöä ja hiuspohjan ongelmia hoidetaan sarjakäsittelynä, koska yksi kerta ei tuota tulosta. Laser hoito vaikuttaa hiuspohjan verenkiertoon vilkastaen sitä, jolloin hiukset rupeavat kasvamaan.
Vaurioituneita hiuksia hoidetaan kertakäsittelynä, koska laser imeyttää hoitoaineen hiukseen ja sulkee hiussuomut jolloin kertahoito riittää. Joissain tapauksissa hoito voidaan uusia tarvittaessa.

-Laserhoitoja tehdään Boston laser ja Laser Hair Care -laserkoneilla.
Ennen hiuspohjan laserhoitoa hiukset pestään ja kuivataan, jonka jälkeen päänahkaan laitetaan hoitoneste. Hoito tehdään vain puhtaisiin hiuksiin, jotta laser pääsee etenemään hiuksessa. Ennen hoitoja on tehtävä perusteellinen analyysi, jolla voidaan muummoassa karkoittaa voidaanko tehdä hoitoja. Päänahkaan kohdistuvia hoitoja ei saa tehdä jos asiakkaalla on epilepsia, sydämmentahdistin, syöpä tai käyttää valonherkyyttä aiheuttavia lääkeitä, eikä hoitoa tehdä alle 18 vuoden ikäisille tai raskaana oleville.

~Reetta, Cleopatra ja Josefiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti