torstai 20. huhtikuuta 2017

Elumen

Kestäviä hiusvärejä

Elumen on hiusväri jossa ei käytetä hapetetta eikä ammoniakkia ja se perustuu suoravärjäystekniikkaan. Se on hellävarainen hiusväri, joka tarjoaa kestäviä ja hehkuvia lopputuloksia.
Elumen värin toimintaperiaate on fysikaalinen, joka perustuu happamiin suoravärjääviin väripigmentteihin. Negatiivisesti latautuneet Elumen-pigmentit tunkeutuvat syvälle hiukseen, jossa ne ankkuroituvat pitkäkestoisesti positiivisesti varautuneeseen hiukseen.

 Lähde

Elumen tuotesarjaan kuuluu:

Elumen Prepare (esikäsittely) käytetään vaalennettuihin ja vaaleammaksi värjättyihin hiuksiin, parantamaan värin intensiteettiä ja kestoa.

Elumen hiusväri (High-Performance Hair Color) on hiusväri ilman hapetetta hehkuviin, kiiltäviin ja kestäviin värjäystuloksiin. Ilman peroksidia ja ammoniakkia.

Elumen Wash (shampoo) on Elumen-värjättyjen hiusten hoitavaan pesuun, joka vähentää väripigmenttejen irtoamista hiuksia pestäessä. (kotihoitotuote)

Elumen Lock (värisinetti) lukitsee Elumen-värin hiuksia pestäessä värjäyksen jälkeen ja pidentää siten värinkestoa. Se levitetään tasaisesti pyyhekuiviin hiuksiin värjäyksen jälkeen ja noin 5 minuutin kuluttua huuhdellaan pois.

Elumen Care (kevythoito) on hoitosuihke, joka parantaa kammattavuutta. Se muodostaa kevyen suojakalvon hiukseen ja antaa siten hiukseen Elumen-kiillon. (kotihoitotuote)

Elumen Treat (tehohoito) korjaa hiusrakennetta ja tukee värin korjaavaa vaikutusta. Se antaa samalla myös väriloistoa hiuksiin. (kotihoitotuote)

Elumen Return (värjättyjen hiusten värinpoistoon) käytetään värinpoistoon heti Elumen-värjäyksen jälkeen, värin korjaamiseen. Ei sisällä hapettavia tai pelkistäviä aineita. Levitetään kuiviin puhtaisiin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 3-5 minuuttia ilman lämpöä värinsyvyyden ja -intensiteetin vähentämiseksi. Jos halutaan poistaa mahdollisimman paljon väriä annetaan vaikuttaa 30 minuuttia lämmössä. Huuhtele huolellisesti ja pese syväpuhdistavalla shampoolla.

Elumen Clean (värinpoistaja iholle) on ihovärjäytymien hellävaraiseen mutta tehokkaaseen poistoon.

Lähde

Elumen-väreissä on omat väri-kirjainyhdistelmä koodit. Ensimmäisenä on kaksi kirjainta, jotka kertovat värisävyn/vivahteen. @-merkin jälkeen olevat numerot kertovat värinsyvyyden tai tummuusasteen. Alla olevat numerot kertovat käyttöalueen. Yllä oleva teksti kertoo väriryhmän.


Elumen sävy-perheet

Lähde

Coldwell-väripalveluympyrä



 Lähde

1. Konsultointi, liikkeessä
2. Värin esikäsittely, liikkeessä
3. Levitystekniikka, liikkeessä
4. Värin jälkikäsittelyt, liikkeessä
5. Värin ylläpito, kotona

Konsultointi tarkoittaa hiusten kunnon ja lähtökohdan tarkastamista ja asiakkaan toiveiden kartoittamista.

Värin määrään vaikuttaa hiusten pituus, rakenne, paksuus ja huokoisuus. Värimassan on pysyttävä kosteana koko vaikutusajan. Elumenin vaikutusaika on lämmön kanssa 20 minuuttia ja ilman lämpöä 30 minuuttia.

Elumen-käyttöohje

1. Määritä lähtötilanne ja valitse tavoiteväri.
2. Jos hiukset ovat rasvaiset tai niissä on muotoilutuotejäämiä pese ne huolellisesti ennen värin levitystä.
3. Suojaa asiakas ja itsesi. Valitse kuinka paljon tarvitset väriä.
Lyhyet hiukset: 60ml
Puolipitkät: 80ml
Pitkät hiukset: 120ml
4. Levitä väri ja anna vaikuttaa 20-30 minuuttia riippuen käytätkö lämpöä.
5. Huuhtele väri pois hiuksista ja pese 2x shampoolla.
6. Levitä Elumen Lock hiuksiin ja anna vaikuttaa 5 minuuttia ja huuhtele.
7. Käytä Elumen Treat tehohoitoa ja Elumen Carea hoitosuihketta.


~Josefiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti