torstai 13. huhtikuuta 2017

Asiakastyöt

Asiakkaat 

 1. Värintasoitus
Asiakkaan toive oli, että värin saisi tasaiseksi ja vähän tummemmaksi. Teimme asiakkaalle värintasoituksen ja värjäsimme hiukset asteen tummemmaksi. Laitoimme tyveen kestovärin ja latvaan kevytvärin. Levitimme kestovärin tyveen ensiksi ja sitten laitoimme kevytvärin latvaan.


2. Raidat
Asikkaan toive oli vaaleat raidat. Teimme siis asiakkaalle vaaleita raitoja koko päähän. Käytimme työssä vaalennusainetta ja käytimme 1,5% hapetetta. Raidoista teimme keskikokoisia.


3. Tyviväri, raidat ja niskasiili
Asiakkaallamme oli 1,5cm tyvikasvu ja tumma lähtökohta. Teimme asiakkaalle hänen toiveittensa mukaisesti tyvivärin, punertavia raitoja ja samalla värillä kuin raidat sävytimme niskasiilen. Tyviväriin laitoimme 5N ja 4N 3%. Vaalensimme raidat ja niskasiilen 6% vaalennusaineella ja sitten sävytimme käyttämällä Silver Foxia ja Magentaa 1,5%.

Ennen ja jälkeen


4. Koko pään värjäys
Asiakkaan toiveena oli koko pään värjäys samalla värillä ja asteen tummemmaksi kuin lähtökohta. Joten värjäsimme koko pään Ultimatella. Värjäykseen valitsimme 6.2 ja 5N 3%, koska asiakas halusi hiuksiin hieman kylmempää sävyä.

Ennen ja jälkeen

~Josefiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti